Home

Gemiddeld spenderen we tussen de 2 en de 4 uur per dag op onze smartphone, blijkt uit onderzoek. We lezen mails, checken om de haverklap onze social media, sturen berichtjes via whatsapp of messenger. Of we doen inspiratie op voor onze nieuwe outfits via Pinterest.

Overtuigd van onze voorkeur, lopen we dan een winkel binnen, tonen de winkel(h)ier trots waarnaar we op zoek zijn, en zijn even later ontgoocheld want de winkel(h)ier heeft wat we zoeken niet in het aanbod. Natuurlijk niet. De foto’s die we vinden op het web zijn niet noodzakelijk recente foto’s. En vaak al helemaal geen foto’s die de nieuwe collecties perfect weergeven. Ze dienen om te inspireren, niet om te kopiëren. 

En dus, beste lezer, wandel gewoon voorbij onze etalage. Of beter nog: spring bij ons binnen. In onze collectie vind je meer dan voldoende inspiratie voor je nieuwe outfit. We zijn er om je te helpen. 

Geniet van www.gentleman-magazine.be, de website voor mannen met stijl, u vriendelijk aangeboden door mannenmode De Gouden Schaar.

A guy speaks,

A man explains,

A gentleman inspires!

Editie maart 2020

Editie november 2019

Editie september 2019

Editie mei 2019

Editie maart 2019

webdesign: www.joumani.be