Bart Vandervelde koos voor De Gouden Schaar

Bart Vandervelde is zaakvoerder van aannemersbedrijf Easy Bouw uit Linter (www.easy-bouw.be) en baat samen met zijn vrouw Kathleen de unieke privé-wellnesszaak Zeep & Zout (www.zeepenzout.be) uit. Gentleman Magazine vroeg hem wanneer hij een klant werd van Mannenmode De Gouden Schaar en waarom hij er zo graag over de vloer komt. 

Het moet een jaar of vijf geleden zijn, dat ik voor het eerst de Gouden Schaar binnenstapte. We moesten naar een feestje, en ik had dringend een nieuwe outfit nodig, want datgene dat in de kast hing was plots .. euh … ‘5 kg te klein’.

Tot dat moment had ik zowat een broertje-dood aan shoppen, zoals zoveel mannen, denk ik. Maar, ik moet zeggen: Bart (nvdr. Debbaut, zaakvoerder van De Gouden Schaar) slaagde erin om in 7 minuten dat anti-shopgevoel helemaal weg te krijgen. Binnen het half uur lagen er  drie perfecte outfits klaar, keuzestress dus in plaats van ‘iets-vinden-wat-past’-stress.

Nog een klein probleempje, de broek moest nog ingekort worden en drie uur later werden we verwacht op het feestje. We werden de stad ingestuurd en een koffietje en Brusselse wafel later was de broek al klaar… van service gesproken!

Sindsdien zijn we vaste klant. Niet voor 1 bepaald merk of zo, maar voor de ‘Gouden Schaar’-aanpak. Bart en zijn team kennen mijn kledingmaten beter dan ikzelf, en een kwinkslag en een lach zijn ook nooit veraf. Je wordt dadelijk geholpen, kleur- en stijladvies 2.0.

Aan alle mannen die winkelen niet leuk vinden, kan ik de winkel alleen maar aanraden: ga eens bij Bart en zijn dames binnen, en letterlijk: een nieuwe modewereld gaat voor je open.

Wil je in een volgend nummer van Gentleman Magazine ook jouw verhaal kwijt over De Gouden Schaar?

Stuur dan een mailtje naar stijl [at] gentleman-magazine [dot] be

webdesign: www.joumani.be