Wedstrijden

Bij elk nummer van Gentleman Magazine krijg je de kans om leuke prijzen te winnen. Zonder aankoop- of andere verplichting. Op deze wedstrijdpagina kan je je kans wagen. Het volstaat om je gegevens hieronder in te vullen en aan te duiden voor welke prijs je kiest. De winnaars worden persoonlijk verwittigd en ook bekendgemaakt in het volgende nummer van Gentleman Magazine. Deelnemen kan tot 30 juni.

Verzorgingsset voor heren
i.s.m. Dirico professional hairservice

 

Je las het al in het interview met haarcoach Gunther Hubar: voor vrouwen speelt de dikte van de portefeuille van de man een afnemende rol bij de keuze van de partner. Steeds belangrijker vinden vrouwen het uiterlijk van de man. Daar horen de juiste verzorgingsprodukten bij.

Dankzij Dirico, al jaren een van de belangrijkste Belgische verdelers van professionele benodigdheden voor kappers en barbiers, maak je nu kans op 1 van de 5 luxe-verzorgingssets voor heren t.w.v. €100.

Dirico is gevestigd in Landen. De kans is bijzonder groot dat ook jouw kapper werkt met produkten, verdeeld door de firma. Vraag ernaar bij je kapper.

Exclusieve pet Fynch-Hatton
Out of Africa

Het Duitse merk Fynch-Hatton refereert met haar merk naar de legendarische Denys Fynch-Hatton (1887 – 1931), een Brits piloot, grootwildjager en safarileider in het toenmalige Brits-Oost-Afrika (het huidige Kenia). Hij was de geliefde van de Deense schrijfster Karen Blixen, die over hem schreef in haar – later verfilmde – memoires Out of Africa. 

Het merk haalt haar inspiratie uit het avontuurlijke leven van Fynch-Hatton, uit de schoonheid van Afrika met haar eeuwige zon en die prachtige, wilde natuur. Niet voor niets is de paraplu-acacia, zo kenmerkend voor de Afrikaanse savanne, het logo van Fynch-Hatton. 

Dankzij Fynch-Hatton mag Gentleman Magazine 5 exclusieve petten van het merk verloten. Waag je kans en surf naar de wedstrijdpagina. Bekijk er ook de imagevideo van Fynch-Hatton en laat je onderdompelen in de schoonheid van de Afrikaanse natuur. 

Door deel te nemen, verklaar je je ermee akkoord dat Gentleman Magazine en Gouden Schaar bvba je contactgegevens bijhouden teneinde je op regelmatige basis te informeren over het magazine, de winkel, promotionele acties en seizoensaanbiedingen. Gouden Schaar bvba verbindt zich ertoe deze gegevens in geen geval door te geven aan derde partijen.

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

webdesign: www.joumani.be

Comments