Wedstrijden

Bij elk nummer van Gentleman Magazine krijg je de kans om leuke prijzen te winnen. Zonder aankoop- of andere verplichting. Op deze wedstrijdpagina kan je je kans wagen. Het volstaat om je gegevens hieronder in te vullen en aan te duiden voor welke prijs je kiest. De winnaars worden persoonlijk verwittigd en ook bekendgemaakt in het volgende nummer van Gentleman Magazine. Deelnemen kan tot 30 april.

Dagschotel
30x lekker lunchen

Iedereen kent Johny natuurlijk als Xavier Waterslaeghers in FC De Kampioenen waar hij steevast in elke aflevering vraagt om z’n dagschotel.

In dit boek gaat de echte Johny Voners op zoek naar échte dagschotels. Hij bezoekt 30 brasserieën in Vlaanderen en Brussel, laat zich telkens vergasten op een lekkere schotel en slaat aan de praat met de chef. Hij doet hierbij zowel sfeervolle tavernes aan als meer upmarket brasserieën, en krijgt zowel oertraditionele borden als trendy food voorgeschoteld.

Gentleman Magazine verloot dankzij uitgeverij Lannoo vijf gesigneerde exemplaren van dit prachtige kijk- en leesboek van Johny Voners. 

Zoek de zeven fouten
Peter Thyssen

Een jongen, een man vol ambitie leeft zijn droom of probeert dat te doen. Zijn geestelijke vader geeft commentaar van aan de zijlijn: hij weet en wist alles op voorhand maar hij laat zijn geesteskind ploeteren en vechten tegen alles wat is en wat altijd zal zijn. Door hem en met hem zie je misschien een glimp van jezelf. De geestelijke vader : ‘Spiegels zetten ? Och, laat hem, hij weet waar hij mee bezig is! Denkt hij ...’

Een theatrale monoloog waarin Peter Thyssen om te beginnen de voorkant van zijn tong laat zien, zoals het hoofdje zich meestal eerst toont bij een geboorte, om door zijn verhaal te eindigen aan de achterkant van zijn veel te grote schedel. En vooral, wat zich daarin afspeelt. Om mee te lachen, zonder uit te lachen.

Gentleman Magazine mag dankzij CC De Kruisboog in Tienen 5 duo-tickets wegschenken voor deze voorstelling op vrijdag 10 mei om 20.15 uur. 

Door deel te nemen, verklaar je je ermee akkoord dat Gentleman Magazine en Gouden Schaar bvba je contactgegevens bijhouden teneinde je op regelmatige basis te informeren over het magazine, de winkel, promotionele acties en seizoensaanbiedingen. Gouden Schaar bvba verbindt zich ertoe deze gegevens in geen geval door te geven aan derde partijen.

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

webdesign: www.joumani.be